MENU
Newsletter
Social media
Menu główne
Pierwsza w tym roku, wyjątkowa kolacja szabatowa będzie nawiązywać do życia i twórczości jednego z najbardziej znanych malarzy XX wieku – Marca Chagalla.
Wspólnie przygotujemy empanadas, rybne albondigas z agristada – sosem cytrynowym oraz chałki w nowym wydaniu.
Podczas zajęć przygotujemy zupę z grzybowymi kreplachami, ryżowe knedle tiftele i hamantasze.
Ostatnia szansa na zobaczenie wystawy "Od kuchni. Żydowska kultura kulinarna" w Muzeum POLIN.
Sprawdź wydarzenia towarzyszące wystawie.
Piąta edycja TISZ Festiwalu Żydowskiego Jedzenia. Wydarzenia odbędą się stacjonarnie i online.
Weź udział w wydarzeniach towarzyszących wystawie.
Weź w udział w wydarzeniach towarzyszących wystawie.
Sprawdź wydarzenia towarzyszące wystawie czasowej w kwietniu.
Sprawdź wydarzenia towarzyszące wystawie czasowej w marcu.
Poznaj TISZ Festiwal Żydowskiego Jedzenia!
Rzymianka z urodzenia, znakomita szefowa kuchni, prezentuje przepisy żydowskiej kuchni włoskiej