MENU
Newsletter
Social media
Menu główne
W Pracowni kulinarnej "U Fani" zagości jeden z głównych promotorów kuchni wegańskiej – Paweł Ochman, znany jako Weganon!
Wydarzenie kierujemy do dorosłych osób z niepełnosprawnościami.
Wyruszymy w podróż przez żydowskie smaki i opowieści – pełna światła, ciepła i wyjątkowych potraw o niezwykłej symbolice.
Pięć dni wyjątkowych warsztatów kulinarnych, spotkań i spacerów.
Na rozpoczęcie sezonu wakacyjnego i urlopowego zapraszamy w podróż do ciepłych krajów. Zapoznacie się z kuchnią Żydów sefardyjskich i wschodnich, czyli mizrachi.
Wspólnie przygotujemy empanadas, rybne albondigas z agristada – sosem cytrynowym oraz chałki w nowym wydaniu.
Podczas zajęć przygotujemy zupę z grzybowymi kreplachami, ryżowe knedle tiftele i hamantasze.
Ostatnia szansa na zobaczenie wystawy "Od kuchni. Żydowska kultura kulinarna" w Muzeum POLIN.
Sprawdź wydarzenia towarzyszące wystawie.
Piąta edycja TISZ Festiwalu Żydowskiego Jedzenia. Wydarzenia odbędą się stacjonarnie i online.
Wyruszamy w kulinarną podróż po Polsce w poszukiwaniu żydowskich smaków.
Weź udział w wydarzeniach towarzyszących wystawie.
Weź w udział w wydarzeniach towarzyszących wystawie.
Sprawdź wydarzenia towarzyszące wystawie czasowej w kwietniu.
Sprawdź wydarzenia towarzyszące wystawie czasowej w marcu.
Poznaj TISZ Festiwal Żydowskiego Jedzenia!
Rzymianka z urodzenia, znakomita szefowa kuchni, prezentuje przepisy żydowskiej kuchni włoskiej