Rozsmakuj się w kuchni żydowskiej – warsztaty kulinarne
image

image

image

Zapraszamy na warsztaty kulinarne poświęcone kuchni żydowskiej. Podczas zajęć uczestnicy poznają wybrane potrawy i uczą się ich samodzielnego przygotowywania. Warsztaty prowadzi Renata Płotczyk – przewodniczka miejska i edukatorka współpracująca z Muzeum POLIN.
- Cykl zakończony
- Zobacz wideo z warsztatów kulinarnych →
Każde ze spotkań przygotowujemy zgodnie z potrzebami konkretnej grupy uczestników. Dla osób z niepełnosprawnością słuchu zapewniamy tłumaczenie na polski język migowy oraz systemy wspierające słyszenie (po wcześniejszym zgłoszeniu). Dla osób z niepełnosprawnością wzroku – audiodeskrypcję na żywo, materiały w druku powiększonym (po wcześniejszym zgłoszeniu) oraz dodatkowe wsparcie asystentów. Każde spotkanie jest dostępne dla osób z niepełnosprawnością ruchową.
Filmy instruktażowe dotyczące organizacji warsztatów kulinarnych dostępnych dla osób niewidomych, słabowidzących, Głuchych i niesłyszących