Podcast
30.09-4.10.2020
TISZ Festiwal: podcast kulinarno-muzyczny w Radiu POLIN
Przez pięć festiwalowych wieczorów będziecie mogli posłuchać w Radiu POLIN kulinarno-muzycznego podcastu ze specjalnym udziałem Basi Stareckiej i Alessii Di Donato, które opowiedzą o swoich kulinarnych podróżach, ulubionej muzyce do gotowania i skojarzeniach z kuchnią żydowską. Słuchajcie nas codziennie o 20:00!
- 30 września - 4 października
Audycje:
- 30.09.2020 – Odcinek 1: O tym, czy kuchnia żydowska jest BLISKO i gdzie można ją znaleźć rozmawiają Basia Starecka, Alessia di Donato i Radosław Wójcik
- 1.10.2020 – Odcinek 2: O żydowskiej kuchni i specjalnym menu restauracji Warsze rozmawiają Basia Starecka, Alessia di Donato i Radosław Wójcik
- 2.10.2020 – Odcinek 3: O tym, jak gotować ekologicznie i jak nie marnować żywności rozmawiają Basia Starecka, Alessia di Donato i Radosław Wójcik
- 3.10.2020 – Odcinek 4: O kulinarnych podróżach i o tym, jak się do nich przygotować rozmawiają Basia Starecka, Alessia di Donato i Radosław Wójcik
- 4.10.2020 – Odcinek 5: O kuchni w czasach pandemii i o tym, jak jeść dobrze w trakcie lockdownu rozmawiają Basia Starecka, Alessia di Donato i Radosław Wójcik
Transkrypcje audycji:
- Odcinek 1: O tym, czy kuchnia żydowska jest BLISKO >>
- Odcinek 2: O żydowskiej kuchni i specjalnym menu restauracji Warsze >>
- Odcinek 3: O tym, jak gotować ekologicznie i nie marnować żywności >>
- Odcinek 4: O kulinarnych podróżach i o tym, jak się do nich przygotować >>
- Odcinek 5: O kuchni w czasach pandemii i o tym, jak jeść dobrze w trakcie lockdownu >>